Poziv na seminar ‘HACCAP: praktična primjena u vinarstvu, maslinarstvu i ostalim poljoprivrednim prehrambenim djelatnostima’

POZIV

HACCAP: praktična primjena u vinarstvu, maslinarstvu i ostalim poljoprivrednim prehrambenim djelatnostima“

BRTONIGLA, 24. LIPNJA 2016. G. U 17.00 SATI

Agencija Lokalne Demokracije  iz Brtonigle poziva Vas na prvi informativni seminar pod nazivom „HACCAP: praktična primjena u vinarstvu, maslinarstvu i ostalim poljoprivrednim prehrambenim djelatnostima“ koji se organizira u sklopu projekta „Info dani: Ekološka proizvodnja i HACCP“ financiran od strane Općine Brtonigla.

Informativni seminar namijenjen svim poljoprivrednicima i proizvođačima hrane koji djeluju na području Općine Brtonigla i šire će se održati u petak 24. lipnja 2016. godine s početkom u 17.00 sati u prostorijama budućeg Muzeja vina i seljačkog stvaralaštva, u Brtonigli, na adresi Mlinska 2.

Projektna aktivnost želi potaknuti proizvodnju zdravstveno ispravne hrane duž cjelokupnog lanca prehrane „od polja do stola“ koji uključuje proizvodnju, preradu i skladištenje hrane, te transport i stavljanje na tržište.

HACCPDogađaj se organizira u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Brtonigla i Razvojnom agencijom Brtonigla u sklopu 32. Festivala Istarske Malvazije.

Cjelokupni program manifestacije pogledajte OVDJE!